1. Skrell og skjær løken i skiver, og stek den gyllen i litt smør. 2. Tilsett honning, rosiner og eddik, og la det småkoke videre på svak varme uten lokk i 10-15 minutter
Jeg så på God Morgen Norge forrige uke, og så dem lage løkmarmelade. Denne løkmarmeladen passer også godt på ostefatet til brie og camembert, eller som tilbehør til østerlandske risretter eller vårruller
Krydre ribba godt på begge sider, gni krydderet inn, la det gjerne ligge over natta. Uansett bør den ligge slik en time før du steker, slik at smakene begynner å trenge litt inn
Perfekt til Pølsevevens sterke merguez og løkmarmelade. Denne deilige potetterrinen fikk selskap av vanvittig gode marokkanske merguez pølser fra Pølseveven og deilig løkmarmelade
Annet tilbehør som passer til er glaserte gulrøtter, ristet sopp eller løkmarmelade. Løkmarmelade. Dette er skikkelig festmiddag og oppskriften passer like godt til lam som til okse og svinekjøtt, både stek og fileter
Med en herlig skinkestek, den sprøeste svoren ever, løkmarmelade og annet lekkert tilbehør kommer gjestene til å gå bananas og det blir garantert en matopplevelse for alle
Lag løkmarmelade, rødvinssaus og poteter etter oppskrift ved siden avSkrell pastinakk og sellerirot og skjer supertynne skiver med en osthøvel eller en grønnsakskutterVarm nøytral olje i en tykkbunnet kjeleFriter rotgrønnsakene så de blir crispie og gyldne
Løkmarmelade. Andebrystene tas ut når de når en kjernetemeratur på ca 65 graderDersom grønnsakene ikke er møre la de stå litt tilLa kjøttet hvile i noen minutterSkjær kjøttet i skiver og servér med rødvinssaus og rødløkmarmelade
Hold løkmarmeladen varm til kjøttet er stekt. Det smaker med et realt saftig og godt kjøttstykke av og til - man må bare passe på at man får en biff eller entrecote som er marmorert og godt mørnet
Denne terten er fylt med løkmarmelade, hvit geitost, fetaost og tomater. Begynn med å lage løkmarmeladen siden den bør avkjøles litt før den legges på filodeigen
Ønsker man en annen variasjon på løken kan man lage østerlandsk løkmarmelade. Torhild Sivertsen er vel fremdeles mest kjent som Askøys popdronning gjennom hele 80-tallet som vokalist i bandet Tomboy
Denne terten er fylt med løkmarmelade, hvit geitost, fetaost og tomater. Begynn med å lage løkmarmeladen siden den bør avkjøles litt før den legges på filodeigen
Med en herlig skinkestek, løkmarmelade, sprø svor og annet lekkert tilbehør kommer gjestene til å gå bananas og det blir garantert en matopplevelse for alle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.