Skal du lage fire pakker, trenger du fire ark aluminiumsfolie. rød paprika. 1laksefilet. 1margarin. 1Du trenger rød paprika. 1Du trenger laksefilet. 1Du trenger margarin. 1 tsTa ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. 1Skyll og rens paprika. 1Skjær paprikaibiter og legg dem i en skål. 1Skjær gulrot ibiter og legg dem i en skål. 1Vask fjølen og kniven. 1Skjær laksibiter og legg dem i en dyp tallerken. 1Legg grønnsakene på ark av aluminiumsfolie. 1Fordel fisken over grønnsakene. 1Ha 1 ss margarini hver pakke. 1Brett sammen foliepakkene og legg dem på et stekebrett. 1Sett stekebrettet inni ovnen og la pakkene stå i 15 minutter. 1Finn frem en rist og sett den på benken. Sett brettet på risten og la pakkene stå på benken i 2 minutter før du serverer dem
lakssukkererterpurrerødløktimiankremost med urtermaldonsalt og sitronpepperSkjærfisk og grønnsaker i passende biter og legg på folie som du har lagt en klatt smør eller noen dråper olivenolje på
Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminumsfolie. Helstekt laks med purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberedelaks på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.