Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Legg i lave dessertglass og pynt med en skive røket laks, litt dillog gjerne litt sort rogn. Nydelig einerøkt laks med en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dillog vårløk
Vi serverte med en grønn salat, litt cherrytomater og bondebønner. Ha gresskarkjerner, grovhakket persille, limesaft, revet parmesanog en god olivenolje i en blender og kjør det til det blir en jevn masse
Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røkt laks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røkt laks
Jeg har bakt laks i ovnen i dag og har smakssatt den meddillog chili, og som tilbehør, kokte poteter, en god salat og en nydelig grønn saus basert på basilikum og spinat, enklere blir det ikke
Bland inn finrevet parmesan, hakket gressløk, pepper og litt salt. Lofoten røkt laks i tykke skiver passer godt i denne gode pastaretten med ruccola og kapers
Server med creme frâiche eller rømme og sammen med laks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.