Korma betyr kokt kjøtt, har sin opprinnelse i urdu og er inspirert fra det persiske kjøkken. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausenenda bedre
Så slo jeg til med en lammefrikassé, i en litt utvidet stil. Dette gjør at kjøttet får en mer elegantsmak, for man fjerner urenheter og slaggstoffer i kjøttet
CulinariaSpaniaharfantastiske bilder og oppskrifter fra det spanske kjøkken. Lammekjøtt er smakfullt og det kan kombineres med de fleste smaker og krydder
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Hvis du har lyst på en variasjonfra de tradisjonellelammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten avasiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
I dagskal jeg lære deg å lagelamfraKashmir, altsåkashmirilam. Alt som brukes og lages i Kashmir blir betegnet kashmiri, fraPunjab blir punjabi, Gujrat blir gujrati osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.