En av de bedre stykningene på lammet er carré, eller karré. (Bruk gjerne steinsopp. Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto
Bruk en skarp kniv å lage et rutemønster (store ruter) i fettet. Ikke skjær ned i kjøttet. Legg bogen/låret over i en passe stor langpanne og gni det godt inn med salt, pepper, sitronsaft og olje eller fett
Lammekjøtt er smakfullt og det kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den både syrlige og sterke sausen gjør at den er nydelig sammen med kjøttet
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonellelammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatiskopprinnelse et kjempegodt alternativ
Ingrediensenetilmarinaden røres sammen og has i en frysepose. oppskåret lammekjøtt. Ha kjøttet i fryseposen og lukke den, smør kjøttet godt inn med marinade
Dette er en oppskrift for deg som har tagine, den marokkanske gryta du kan bruke rett på plata. Hvis du vil lage med kjøtt, følger du oppskriften som den står
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.