Skjær alt opp i biter, krydre med salt og pepper.
Tilsett en dasj rødvin og olivenolje.
Pakk dette inn i bakepapir som en matpakke og pakk dette inn aluminiumsfolie. Stek i ovn på langtid ca 120 ° i ca 3 timer. Kan også avslutte med en runde på bålpanna.
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Smak til med salt og pepper og fordel massen i tomatene
} @media (max-width. Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. Det er noe med krydderne og duften som gjør at jeg blir helt salig bare av tanken
Jeg har laget en kongelig variant med kvernede mandler. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Ha spinat, bladpersille, koriander og hvitløk i en mikser og kjør det sammen med resten av ingrediensene til urteblandingen i en foodprocessor/mikser til jevn puré
De fleste indiske restauranter med respekt for seg selv har tandoori kylling på menyen. Jeg må innrømme at jeg ikke har prøvd å grille lam, det blir som regel kylling, fisk, scampi og grønnsaker
Gi alt et oppkok, dekk gryten til med tett lokk eller aluminiumsfolie,. Der serverer de nydelig mat, og deriblant lammeskanker kokt i øl som de brygger selv + en dasj rødvin og grønnsaker
Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonelle lammerettenemed fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
Lekker lammecarré kom på bordet, fulgt av sirupglasserte gulrøtter, hjemmelaget ripsgelé, soppstuing (med kantarell, shitake og aromachampignon) og en vidunderlig kremet portvinsreduksjon av lammekraft
Ha kjøttet i fryseposen og lukke den, smør kjøttet godt inn med marinade. oppskåret lammekjøtt. Klipp eller skjær tørket frukt i passe munnfuller og tilsett dem i gryten sammen med ristede mandler
I fryseren så hadde jeg et stykke utbenet lammelår som blir lørdagsmiddagens midtpunkt. Etter at man sakte men sikkert har kommet seg etter desembers matgilder frister det med en god om ikke gammeldags stek
Lag marinaden med å hakke opp persille og hvitløk sammen. Skjær opp lammekjøttet i passe biter. Lammelår eller annet ferskt lammekjøtt oppkjært i passende biter
Kommentarer
vibekenamløs
Påskedag med ny vri
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.