Lammecarré, rødvinssaus, grønnsakstuing og gode poteter. Med smaker av hvitløk og rosmarin servert med rødvinssaus er dette en nydelig middag som er perfekt til en spesiell anledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
Perfekt lammecarre med rødvinsaus, potetmos, rødbetepure og ovnsbakte grønnsaker. Kjør alt utenom sennep til en grov puré med hurtigmikser eller lignende
Bordet er pyntet til påskekos, her med forretten av serranoskinke og asparges. Der har det levd sammen med flokken sin, og hatt et ekte dyreliv før slakt
Lammecarré er vel “kronen på verket” av varianter av lammekjøtt. Jeg klager ikke altså, jeg er vel heller blitt ganske bortskjemt når det gjelder hva han disker opp med
Derfor er det ekstra bra med høytider som fokuserer på en matrett. Selv om påsken gikk med til mye lammelår er det en del av lammet jeg setter ekstra stor pris på, nemlig lammecarre
Ellers gni den inn med salt, pepper og rosmarin. Lammecarré selges ofte ferdig krydret. Del aspargesbønnene i to og legg dem i fatet sammen med hele tomater
Vask de godt og skjær de i tynne skiver med en mandolin. Gjør det samme med rødløken. Legg bakepapir på en stekeplate, og legg potetskivene lagvis med smeltet smør, finhakket hvitløk, rødløk, timian, salt og pepper imellom annenhvert lag, i en liten ildfast form
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Men her hjemme finner du den også med flere ben, litt avhengig av størrelsen på lammet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.