Men nåh…lammekoteletter…. Mens jeg har mulighetminner jeg om “Send meg dinmiddagsoppskrift”. Jeg har fått inn noen flotte bidrag, ønsker meg enda flere
Lammekoteletter bakt i pesto og hvitløk er for dere som liker mye smak på kotelettene deres. Disse er rett og slett de beste kotelettene jeg har laget på lenge
Gulrot, sellerirot, purreløk, rødløk og fennikel skrelles og kuttes imediumterninger. Fres sammen med finkuttethvitløk, hakket timian og estragon imedium varm panne med olivenolje
Rør hvetemelet ut i ½ dl kaldt vann og rør meljevningeninni kraften. La sausen trekke i ca 10 minutter. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper 1 stk finhakket løk. 2 ts eddik
½ dl kraft fra form med lammekoteletter og grønnsaker. Her har du en kjempegod og lettvintmiddag. ½ dl kraft fra form med lammekoteletter og grønnsaker
Da vinylig var på ferieiSpania, lagde vi mye god mat. Blant annet lammekoteletter. Og de smaker jo godt her hjemme og, og er fremdeles å få tak iikjøttdisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.