2 kilo
lammekjøtt frå bog (husk at bogen inneheld mykje bein og feitt, som du skjær vekk det meste av, så her er det nettovekta av lammekjøtt vi snakkar om. To store lammebogar bær vere nok)
1 kilo
medisterdeig (ikkje farse)
6 ss
salt
7-8 dl
kaldt vatn
2 ts
muskat
5 ts
peppar
Ein liten neve kvar av ferske urter som persille, salvie og timian
Lammepølser har jeg kjøpt på Annis Pølsemakeri på Ringebu, verdens beste pølser. Blond Ale er forfriskende når som helst, men spesielt etter å ha jobbet ute på en varm sommer dag
Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane) Lammepølser laget av lammekjøttdeig, blir både smaksrike og gode
Tre tarmen inn på pølsestappertuten, pass på å holde den fuktig. Dra fram enden på tarmen. Tvinn annenhver vei og husk på at pølsene krymper litt når de trekkes
De brukte vannet i området på vei nordover og vestover langs den gamle spanske veien fra Texas. Disse områdene kalles Vegas på spansk, og det er derfra at navnet Las Vegas har oppstått
Denne rare lille algeriske pølsa som ble utrolig populær i Frankrike en gang på femtitallet. Første gangen jeg spiste Merguez, var som ”Merguez moules frites”, eller på norsk, Merguez med blåskjell og pommes frites, en gang for lenge siden i Normandie
1. Kjør kjøtt og salt i kjøkkenmaskinen til du får en seig deig. 2. Spe så med halvparten av melka. Når farsen har blitt klistrete, tilsett resten av melka sammen med potetmelet og krydderet til det er godt blandet
Vi har slaktet et litt sent lam fra Alm, og har laget fantastiske lammepølserpå kjøkkenet i dag. Det eneste du trenger er pølsestapper og kvern som kan settes på som ekstrautstyr på de fleste større kjøkkenmaskiner
Sidan pizzaen kom inn i mitt liv tidleg på syttitalet har den endra seg på mange vis. Sist eg var på pizzarestaurant fekk eg ein såkalla kvit pizza, og den smakte heilt fantastisk
Mammas oppskrift på Vegaboller. I påsken hadde jeg ikke kjøpt noe godt til påske da jeg var hos pappa. Jeg begynte å lete i mamma sine oppskriftsbøker, og da fant jeg en oppskrift på noe jeg aldri har laget
De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både med og uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Da er det tid for suppe på bloggen igjen. I denne suppen har jeg brukt flere av de utrolig gode rotgrønnsakene vi har nå på høsten og smaken ble helt fabelaktig
Sist gong eg prøvde meg på bresaola, forsøkte eg to vegar mot målet. På Far min sitt kjøkken er vi litt forundra over kor få delar av dyra vi speker samanlikna med franskmenn, italienarar og spanjolar
Deretter er den stekt på middels høy varme i panne til gjennomstekt. Mandager er det mange av StrongBody-kundene våre som sender inn rapportene sine, så etter økten min fant jeg meg en egen liten krok på Starbucks med kaffe og Questbar – og det å lese om deres uke og fremgang hjelper faktisk også mye på humøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.