Lammesteik med potet og blomkålpure, rotgrønnsaker og karmelliserte pærer
BAKERINNENS BETROELSER
BAKERINNENS BETROELSER
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 lammesteik (jeg brukte en på 1,4 kg)
  • 1 neve finhakket timian
  • noen kvaster rosmarin
  • salt og pepper
  • 3 gulrøtter 1/2 kålrot
  • 1 gul løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 1/2 dl vann
  • 10 poteter (jeg bruker mandel for det er den beste i mine øyne)
  • 1 blomkål
  • 1 1/2 dl matfløte
  • 1 dl h-melk
  • 3 ss meirismør
  • 2 ss hakket frisk persille
  • salt og pepper
  • 3 ss purreskiver
  • 3 pærer
  • smør til steking
  • 4 ss sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.