Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte). 1 kg benfri lammebog eller lår i ca 3-4 cm terninger (jeg brukte lammelår som jeg renskjærte)
Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Smak den til og hell den over lam og grønnsaker. ca 1 kg lammekjøtt skåret fra låret. ca 1/2 l buljong, gjerne av lam
Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonelle lammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
I dag skal jeg lære deg å lage lam fra Kashmir, altså kashmiri lam. Lam og geit er desidert mest brukt, biff spises i landsbygder og i grenser til Pakistansk tilhørighet
Lammecarrè er en av de aller edleste stykkene av lam. Urteskorpen på lammekjøttet gjør samspillet med kjøttet komplett – så legg noen pinner i kors for å få tak i friske urter til denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.