Hvis du ikke har syltepresse så legg de i press med noe tungt, jernpanne og noen tunge bøker eller en planke på hver side av sylta, som du surrer godt fast med sterk hyssing -og legg noe tungt på toppen
Sånn mat blir jeg glad av å se på, kunst og nam nam i ett. I dag har det vært mest rydding og lite kokkelering, mannen er bortreist og jeg er hjemme med to småstore skolebarn som krever sin oppmerksomhet
Gru den inn i mye pepper og salt, gjerne litt hvitløkskrydder også. Hvordan få en perfekt ribbe. Jeg bruker også litt chilikrydder for å få god smak på svoren
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Fersk og god ribbe er fra Kuraas. Over halvparten av norges befolkning spiser ribbe på julaften. Jeg foretrekker å skjære bort svoren og ruter fettet under og krydrer da godt
Jeg har langtidsstekt før, oppskrifter finnes HER Oppskrift. DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN
Legg oksesteken på en rist og sett den inn på varmluft-og grill funksjjon i ca. biff, festmiddag, fløtegratinerte poteter, gjestemat, gjestemiddag, langtidsstekt stek, langtidsstekt stek med tilbehør, lngtidsstekt oksestek, mør oksestek, medium stekt oksestek, oksekjøtt, oksestek, peppersaus, rødt kjøtt, saus, saus til oksestek, saus til stek, søndagsmiddag, stek, storfékjøtt, timian, tyttebærsyltetøy
Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen. Vanligvis bruner jeg kjøttet først -og steker det videre i stekeovn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.