HellesKitchenDu må altså slette denne bloggadressen og erstatte den med. Nå opphører denne bloggen og jeg har flyttet innholdet over på en ny plattform
Matinteressen har vi søsknene arvet av far -så jeg må prøve og finne på noen spennendesmaker,. Utradisjonell svinestek medasiatiskesmaker tilberedet i Crock-Pot med godt tilbehør
Så har du bedre tid, anbefaler jeg at du lager denne peanøttsausen. kylling satay med peanøttsaus. Neste gang lager jeg peanøttsausen fra grunnen, det blir litt mye "peanøttsmørsmak" når man bruker peanøttsmør
Smak til med salt og pepper. Aroma med preg av røde og mørke bær, streif av urter og fat. Legg ribbestykkene, med svoren opp i langpanne sammen medmedisterkaker og pølser
søndag i advent i morgen, og hva passer vel da bedre enn å kose seg med en håndfull julekaker. Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Det er vanskelig å angi eksakt steke tid for kjøttet, tykkelse og kvalitet er avgjørende, men når det gjelder denne tilberedningen, vil jeg si at det er bedre med litt for lenge enn litt for kort
Skyll av krydderet , og krydre ribben på nytt medmed salt og pepper. Til tilbereding avribben har jeg tatt tips fra Arne, og hentet noen fra Bård Greni
Vannkefir og surdeigsbrød av spelt med upasturisert smør, ramsløkpurè og Røros lavpasturisert rømme. Jeg mesker meg med vannkefir, gelatin, upasturiserte oster og smør, og i dag har jeg til og med laget surdeigsbrød
Fennikelstektribbemed karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.