Det beste jeg vet er Einars brune lapskaus. Dette er godt og billig. IfølgeEinar er hemmelighetentil en god brun lapskausrikelig med stekt løk, noe denne retten absolutt bærer preg av
Det finst mange måtar å lage lapskaus på, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Det er ein kjapp og enkel kvardagsmiddag, som ein som tidleg som råd er bør lære ungane å lage, slik at ein kan delegere middagen nokre dagar i veka
Min mors pølselapskaus er den desidert beste i verden. Hos meg finnes det ingentvil. D den har kansje en littspesiellingrediens men tro meg denne må dere prøve
To lettsaltede svineknokeri en stor kjele. Etter littlesing her og der har jeg funnet ut at man skal koke opp alt fra kaldt vann og ikke koke opp vannet før man har oppi kjøtt/grønnsaker
Selvfølgelig er det godt med lapskaus kokt på kjøtt med bein, så man får ekte kraft osv. Karbonade eller kjøttdeig kan fint brukes isteden og med et par buljongterninger, blir smaken slett ikke verst
Du vil jo helst ikke at det bare skal bli mos når du rører rundt ilapskausen. Brun terningene kjapt ilittolivenoljei en stekepanne eller tykkbunnet gryte
800 g storfekjøtt av høyrygg eller bog, uten bein. 12 ss smør , tilsteking. 11 stk buljongterning. 1800 g potet iterninger. 13 stk gulrot iterninger. 1150 g persillerot
Lapskaus med røkt og fersk svineknoke, sopp og grønnsaker. Ingredienser. Tilsett salt og pepper mot slutten, og la lapskausen koke til den blirlitt “grøtete”
Inspirasjontillapskausen fant vi på Godt. Det er magrere tider på tallerken, men fortsatt like godt. Tidsnød gjorde at vi tok noen snarveierunderveis hva ingredienser angår
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.