Fres sjalottløken i litt olje til den er blank, før du tilsetter chili oghvitløk. Dekk medlasagneplater før du har en ny runde med saus, spinat og fetaost
Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, og når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål. For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER
For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER. Eller til ovnstekt blomkål og skinke/bacon er det også veldig med en hvit saus som tilbehør, oppskrift finner du HER
Finn frem en ildfast form og legg kjøttsaus, lasagneplateroghvit saus lagvis. Smak til med salt og pepper og la det surre mens du laget den hvite sausen
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Finhakk sjokolade og ha det i en stor bolle Hell den ferdige, varme fløteblandingen over den hakkede sjokoladen og rør
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Vi hadde det med pasta (og egentlig hvitløksbrød), men du kan også bruke det som tilbehør til skinkebiff, koteletter, urtemarinert torsk eller steinbit eller til köfte
Hjemmelaget saus, enkelt og godt . Til svinekjøtt passer det godt medhvit saus,. Smelt smør, rør inn hvetemel, spe med kraft, litt og litt mens det koker
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Spe på med soyamelk eller grønnsaksbuljong, og la det koke forsiktig opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.