30. Er
veldig sjeldent det blir så seint da, men jeg hadde sovd utrolig mye på dagtid, og hadde mye energi når jeg kom på trening. Tok meg en liten preeworkout også, hoho
Kom hjem seint fra jobb, kjæresten legger gulv på kjøkkenet, jobber seint i morgen. Så da bestemte jeg meg for å lage noe jeg kan ha pålegg på i morgen
Jeg trener svært sjeldent på kvelden. Enten trener jeg i ni, ti tiden på dagen, eller rett etter jobb. Og som mange andre liker jeg ikke å være mett eller sulten når jeg trener
Vidars late torsk. Relaterte Innlegg. Copyright. antoniomp / 123RF Stock Photo. Må det være så vanskelig da. Jeg mener, egentlig er det veldig enkelt å lage ovnsbakt torsk
- Start med å gjøre en knebøy - Sett deretter hende i gulvet og gå fremover på håndflatene til du står i en høy planke - Gå tilbake på håndflatene til knebøy og reis deg helt opp Øvelse nummer 2 er Armgang
Fordel blandingen på en bakeplate dekket med bakepapir og stek den i ovnen i ca. En enkel, supergod og næringsrik granola til lange morgener, nyt den med friske bær og yoghurt
Søndagsmiddag for den late. Relaterte Innlegg. 2. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Hvorfor skal søndagsmiddagen være så veldig komplisert
Lat er litt negativt ladet ord. Skal vi heller si …mindre glad i å bruke tid på kjøkkenet. ). Når jeg kommer hjem fra jobb er jeg som regel så sulten at jeg ser rosa kaniner og dunst av utsultet kjøtteter står ut av ørene på meg
Mens focaccia stekes kan salaten lages. oktober er det Parmigiano Reggiano Night, dette er en kveld der det handler om å spise et måltid med noen du bryr deg om
…. i dag har jeg hatt en sånn dag. En sånn should, would, could dag. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker daglig på bacheloroppgaven min men det er ikke så enkelt å bare skrive og skrive
Fårikålens dag. Var for to dager siden ja. Men det var altså i dag det ble fårikål i denne leiligheten. Så i dag prøvde jeg meg for første gang å lage det, super-easy, og endelig kunne jeg lage den uten de pepperkornene som vanligvis er oppi, slik at den ble perfekt
I dag fikk jeg et tips av en venn om å lage hjemmelaget banan-is av kun bananer, melk og litt vann. Full av inspirasjon gikk jeg løs på oppgaven med stor iver, men ble igjen overveldet av kreativitet
De skal bare få en flott stekeflate, så er de ferdige. For meg skal påskelammet inneholde rosmarin, hvitløk, lam (selvsagt), aspargesbønner, ovnsbakte tomater, gratinerte poteter og en rødvinssjy
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.