Ekstra gøy er det at flere av dere ville dele deres ideer med meg og resten av mine lesere. Noen gamle paller, en del skruer, hammer og en drill ble til nye blomsterkrukker på stabburet
Å inkludere plantebaserte produkter mer og mer inn i kostholdet, er et naturlig valg for meg og med flere plantebaserte alternativer til drikker, yoghurt og fløte som er nå kommet i markedet, synes jeg at det er bra å få en variasjon i kostholdet med disse fine produktene
Eller nei, den startet kanskje allerede da jeg fikk vite at tunfisk er fisk. Meg og tunfisk ja. Og jeg må innrømme at det første møte vårt på mange år ikke startet så veldig fint heller
Men denne gang til meg selv. com er det litt begrenset med farger å velge i, men sjekka ut siden til Loop i London og der har de flere farger og det fins i både 4ply og DK. Forleska meg i London i første sekund og det har vært "mitt andre hjem" i 9 år nå
Bland sammen basilikum, pinjekjerner og hvitløk med stavmikser eller i en foodprossessor,. Ja da er jeg tilbake med matoverskudd, tenkte jeg skulle dele et par av oppskriftene fra Hjemmekokklauget
Crostinis. 1. Pensle tynne skiver av grov pariserloff med olivenolje. 2. Stek brødskivene i forvarmet ovn på 225 grader i ca 5 minutter til de har fått en gyllen farge
Bruk den soppen du liker best eller en blanding av flere sorter. I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Loff eller annet brød. Ostesmørbrød er alltid en suksess hos meg. Du kan også lage dette i stekepanne med lokk, men den aller enkleste varianten er nok mikroen, selv om jeg helst styrer unna den
Dette er en autentisk oppskrift – blottet for jåleri, men full av smak. Er på mini turné i Finnmark, og gleder meg stort til morgendagen, for da skal vi til Karasjok og spise Bidos
Herlige boller og cider. )Sjokolade-ting med florlette vaffler. Jordbær med anisfrø og sukkerkuler. Skulle du ta deg en tur til Paris, anbefaler jeg å ringe +33 (0) 143574595Stinn brakke på Le Chateaubriand langfredag
Nytes best med syltetøy, ost og/eller rømme. Jeg gleder meg. 2 egg, 2 dl mel, 3 dl melk, 1 krm salt, 3 ss sukker, 2 ss olje, 1 ts bakepulver og 1 eller 2 ts vaniljesukker. 1 eller
La stå å kjøle ned før du siler smøret. Dandér på tallerken med noen mynteblader. på Favorittoppskrifter på venstre side, og let frem oppskriften min på 3
Sitter sikler på kurs. Cacas har masse kurs og jeg kunne vel strengt tatt tenkt meg nesten alle. Jeg vil lære mer, mye mer, sånn at jeg kan ta bakkverkene mine til nye høyder - så hadde vel drømmen vært en bestilling på kake eller muffins
Ta litt olje eller vann på fingrene og klapp den utover til deigen er ca. Jeg har allerede testet ut Rema 1000 sin Enchiladas. 3 ss oliven- eller rapsolje. 4 dl sammalt rug eller hvete - grovmalt. 40 minutter (eller sett den i kjøleskap over natten hvis du er sånn som meg som liker å lage ting før leggetid. Stekes ved 200 grader midt i ovnen i ca 25 min (eller til den er gyllen på toppen) 5,5 dl fingervarm skummet kulutur melk. 3 ss oliven- eller rapsolje. 4 dl sammalt rug eller hvete - grovmalt
Det er heller veldig lett og "alle" kan klare denne. Mariajakka til meg selv ^_^. Skal du bruke alternativt garn, så anbefaler jeg et tynnere garn mellom rutene for å få mer hold i jakka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.