Risottomed sopp og bacon. /skrevet i samarbeid med Atkins Norge/. I dag kan man med denne sykdommen spise som alle andre, men konsekvensen er at man må sette insulinsprøyter i magen
Salmalaks. Krydre lett med pepper og ørlite salt. Sveip over litt olje, og krydre med salt og pepper. Denne retten tar drøyt 20 minutter å lage, og er en sunn og god middag for en travel hverdag
risottomed kylling. Jeg tenkte straks å begynne å lage en sein middag, det fristet ikke å begynne med mat med en gang jeg kom hjem så da ble det utsatt
Med kantarell i hus måtte det lages en kantarell risottomed kylling. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt med skogen full av blåbær og kantarell
Svinefilet med nydelig sopp og vårløk risotto. Når risen er mør, men med litt tyggemotstand, tilsett smør og parmesan og la den hvile på svak varme under lokk
Sistnevnte er svært enkelt ettersom bønnene bare koker med den siste koketiden. Inni ligger bønnene store og lysegrønne, klare til damping, steking, gryteretter, supper eller risotto
Salmalaksmed mangosalat og. Server med finhakked vårløk over. Dersom du har barn som ikke spiser rå fisk kan du legge deres fisk med ristet sesamfrø på inn i ovnen på 200 gr i max 10 min mens du starter på resten. Finhakk småløk, fres de i pannen med litt olje, hell i 1 dl soya og 2 dl vann med litt 1-2ts maizenna utrørt
Foliebakt salmalaksmed chili, ingefær og friske urter. Mange er godt i gang med påskeferien. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middag med dessert uansett søndag, og med påske i tillegg så må det bli godt
Risotto er en italiensk risrett, som man lager med respekt og følelse ♡ღ. Smak til med salt og pepper. Gjestene venter alltid på risottoen, risottoen venter aldri på gjesten
Risottomed scampi er herlige smakskombinasjoner sammen. Risottoen kan varieres og skulle du ha safran i huset så anbefaler jeg på det sterkeste å tilsette det, for safranen gir en fantastisk smak, og farge
Risotto kan lages med mange gode ingredienser, og på høsten smaker det ekstra godt med kantarell. I gryten med baconfett og smør, ha i sjalottløk, hakket aromasoppstilker og hvitløk og stek til gjennomsiktig på medium / medium-lav varme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.