Del vårløken på langs og stek dem på sterk varme med litt salt og olivenolje. Kok purren ogborretaneløken myke i lettsaltet vann, kjøl dem ned i kaldt vann
Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Grønnsaken kan knuses med hendene, i mortel eller kjøres i en kjøkkenmaskin til pulver
Oppskriften her er relativt lik Trines (dogmed noen små endringer). Det fine med kjøttdeiggratengen var at jeg kunne lage den klart kvelden i forveien, sånn at det bare var å sette inn i ovnen i dag
Jeg fant butterdeig, en rest med lutefiskbacon, en halv rødløk. Selv om det er godt med julemat, kommer det før eller senere en følelse av at det er nok
Spicy tomat og linsesuppe med oste quesedilla til. Gjenta det samme med de to siste tortillaene. Det ble suppe i dag igjen, jeg synes suppe er veldig godt og spesielt nå som det er så kaldt ute, lagde oste quesedilla til
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Men desse er fylt med en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.