Denne gangen var det den danske sangen ”To pilsnere i en snor efter en båd” som kvernet rundt i hodet mitt mens hunden og jeg gikk tur, som utløste tankevirksomhetene
Kaldt lyst øl fra ditt lokale bryggeri. Utgangspunktet for denne oppskriften fant jeg på Steamy Kitchen, men jeg har tatt meg den frihet å bytte ut enkelte ingredienser ganske enkelt fordi de ikke er å oppdrive i selv det mest velassorterte supermarked i Norge
Jeg fant ingen lokal stout, men Berentsens Bryggeri brygger også Mossepils og Kong Karl. Egentlig hadde jeg tenkt til å lage en Guinness Beef stew, men fant ut at jeg heller ville lage en norsk versjon
Hamburger og en pils. Jeg vet ikke hvor mange prosent av Norges befolkning som spiser ribbe til jul. Bare at det finnes utrolig mange måter som den kan bli tilberedt på
Lyst øl med moderat bitterhet – pils, blonde eller en lys saison. Den franske kongen Henrik den fjerde, hadde som motto at alle bønder skulle ha råd til ei høne i gryta hver søndag
Vi har heldigvis opptil flere velassorterte eksotiske butikker her på Lillehammer, og det er utrolig mye billigere og bedre å kjøpe store poser med tørkede bønner som vannes ut over natten, og koker i lettsaltet vann dagen etter
NØGNE Ø - Ett bryggeri, som holder til i sørlandsbyen Grimstad. Nydelig rett med masse gode smaker. Lammepølser har jeg kjøpt på Annis Pølsemakeri på Ringebu, verdens beste pølser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.