La kjøttet romtempereres og fjern eventuelle blodrester med litt kjøkkenpapir. Fordel alle grønnsakene over potetene og skvis over litt sitron (bruk evt
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Halvparten har allerede blitt til deilig søtpotetsuppe. Kommerpå bloggen i morgen. Lørdag ettermiddag hang jeg over frysedisken på Meny og lurte på hva jeg kunne diske opp med til middag
Sild er noe som har blitt spist her hjemme på berget siden steinalderen. Blir omtaltlitt nærmere jul. Om silda er veldig salt, så la den vanne ut et døgn
Rent faktisk har det vært brygget øl i Norge siden tidenes morgen. Gulatingloven påla hver gård å ha så mye malt som vekten av husbonden og frue til sammen
Er det noen som har vært i New York og spist bagels med et lass guacamole på Whole Foods Marked, så vet vedkommende at dette umulig kan være noe annet enn himmelsk
Trykk de litt ned på stekeplaten. Synes du biscotti blir litt kjedelig og tørt, kan du for eksempel servere en varm mokka-sjokoladesaus med smeltede marshmallows ved siden av
På ønskelisten min står en av disse herlige steinovnene. Drømmer om å stå i hagen å steke. Følg gjerne Seljord Varmeservice på facebook HER da får du info
et fint stykke lakseloin og litt salt. Men akkurat denne lokket med sin eleganse som jeg var så heldig å finne på Great British Chefs – en herlig og inspirerende gastronomisk kilde
Halvveis kan du snu/røre litt i gresskarfrøene slik at de blir ristet på begge sider. Gresskarfrø har en litt chewy konsistens og en litt søt, nøtteaktig smak
Varm opp vaffeljernet og pensle det med litt kokosolje(cocosa). eks hjemmelaget frokostblanding, blåbær, bringebær og akasiehonning som jeg hadde i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.