/inneholder sponsorlinker. Hei dere. Her om dagen lagde jeg en av de første middagene som ble publisert på bloggen, nemlig den fornorskede versjonen av moussaka
Livet går visst videre selv om de man er glad i forsvinner. God tirsdagskveld. ). Sitter her helt mør i armene etter x-antall timer lesing og skriving, men jeg tenkte likevel det kunne være hyggelig med et lite blogginnlegg før leggetid
Etter en god treningsøkt følte jeg for å lage noe ekstra godt og sunt. Derfor ble det hjemmelagede spicy kyllingboller i chilitomatsaus på en eng av spinatblader, grillet squash, søtpaprika og blomkål
Stek skallet noen minutter i litt olivenolje, og hell deretter hønsebuljongen over. Midt i sommer turnéen hadde jeg endelig to fridager, og da gikk de rett til matlaging
De siste dagene har gått. fort. Har kost meg med kjæresten og gode venner blant annet. Jeg er kanskje mer flink til å oppdatere på Instagram og Fitnessbloggen enn jeg er her
Dette er det jeg hadde i går i alle fall. Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon
Norvegias slagord - noen forhold varer livet ut. //Annonse. I mitt tilfelle er det faktisk helt sant. Jeg gikk igjennom 10 år på grunnskolen og 4 år på videregående, nesten utelukkende med hvitost på brødskiven
SelskapserterArtisjokker i oljeSjalottløkHvitløk BaconBladpersilleGod olivenoljeSalt og pepperHakk løk og hvitløk og la det surre i rikelig med olje på svak varme i 10 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.