Da er det tid for den siste av Angry Bird kakene som jeg lagde til Tobias sin 5 årsdag. D Dette var hovedkaken og mye tid gikk med til å lage alle de artige sinte fuglene av fondant, men disse kan lages dager i forveien slik at alt ligger klart når kaken skal pyntes
Glutenfrie Surdeigsbrød. 14. 11. 2015 kl. 07. 30 i. Brød, rundstykker og knekkebrød. Ingen kommentarer. God Morgen. Spiser jeg brød blir det hjemmelaget surdeigsbrød
Ofte faller valget på ingredienser som ikke bare tilføyer gode og friske smaker til salaten, men også frisker opp salaten med spennende og livlige farger
Før du setter i gang med din egen surdeigstarter så skal du vite det at når den kommer til live og du ser livlige små bobler og at den er skikkelig aktiv, så har du på en måte fått ett nytt familiemedlem
Jeg har tenkt lenge på om jeg skal skrive dette innlegget i det hele tatt. Jeg har vært redd for stygge og usaklige kommentarer fra hardbanka kjøttetere som skal kritisere mitt valg om å bli veganer, men så kom jeg på en ting
Inneholder produktplassering. Viña Maipo Limited Edition Syrah 2012. Blir nå lansert av vingrossist og importør VCT Norway AS og Concha y Toro Norway AS
★★★★ - middag. Denne menyen passer best på høsten eller vinteren og er den perfekte nyttårsmeny. Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫Panna cotta, som smelter på tungen med en fløyelsmyk multepuré ♫
Vin til norsk julemat. Av Kristin Alsvik. Stadig flere nordmenn ønsker å bytte ut øl og akevitt med vin på juleaften – og det finnes faktisk svært gode både røde, hvite og boblende alternativer som passer vel så bra til det man spiser på julekvelden som det man tradisjonelt har pleid å drikke for å hamle opp med fet og salt norsk julemat
Forrige helg laget jeg igjen en artig Fantorangenkake. Veldig mange små elsker denne kule krabaten fra barne-tv og synes at det absolutt er på tide at jeg nå også får en trinn-for-trinn ut på bloggen
Etter å ha oppdaget no knead brødets fortreffeligheter , har jeg eksprimentert meg fram til en grov variant, etter hva som finnes av mel og korn sorter her i varmen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.