Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. … denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Denne gangen ble det en lun og grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
Ellen kom hjem til oss i forrige uke medplommer, og de ble til deilig plomme syltetøy. Så pass på å kjøp inn norske plommer når det er i sesong, sesongen er kort
D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj. kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet
Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden. Hva jeg skal spise i kveld - er ikke helt bestemt, men jeg tror faktisk jeg skal ha en pai
En god ting man kan gjøre medplommer dersom man har tilgang, er sylting. Da bevarer du plommen utover høsten og kan servere den til dessert sammen med en kule is en dag du måtte ønske
Vegetar paimed pesto (meat free Monday). Glutenfri paideig (se under for vanlig deig). Jeg treffer henne av og til på tur i helgene, og da alltid med kamera på magen
I dag vil jeg dele denne oppskriften på bacon og brokkolipai. Prikk deigen med en gaffe. Dette er en saftig og god pai som passer godt til en frisk tomatsalat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.