½ kg
fisk per person. Del fisken og legg den i en ildfast form (skal du lage mye så kan du ha fisken i en langpanne), strø 2 ss salt (bruk helst grovt salt) på fisken per kilo fisk man har. La fisken stå med salt i rundt 20 minutter med folie eller lokk på, før den settes i ovnen på 200 grader
I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Bland de øvrige ingredienser med en gaffel og smak til med salt og pepper. #grilltilbehør #salat #aubergine # deilig # nydeligsalat #sommer #grill #kos
Lutefisk til middag i dag med godt tilbehør,. Legg så lutefiskenmed skinnsiden ned i en langpanne. 5 kg lutefisk. Strø salt på lutefisken og la fisken ligge med salt i 1 time. Bak lutefisken midt i stekeovnen til den er gjennomkokt, ca 40 minutter. 5 kg lutefisk
Jeg husker fra min barndom at min mor kokte lutefisk i vann. Da jeg er så heldig å ha en tre-etasjers kjele med perforering i bunnen av den ene "etasjen", ville jeg teste ut å dampkoke fisken i denne
Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. En time før fisken skal i ovnen, legger jeg den i ovnskuffen og strør over godt med salt
Dei er lette å bruke i mat, i dag har eg bakt dei i tynne skiver med salvie, smør og brunt sukker. Graskar har så lite eigensmak at den lett tek opp i seg den smaken du tillagar den med
Deilig tilbehør til hotdogs. 28. 06. 2017 kl. 14. 14 i. mat. 2 kommentarer. Hei. Hotdogs er enkelt og godt på varme sommerdager, og her kommer et tips til en sunn, kjempegod og smakfull topping til hotdogs som anbefales å prøve
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.