Det erfascinerandekorleisei landegrense kan skilje mattradisjonar frå kvarandre, tatt i betraktning korleis rettar og metodar har vandra overheileverda i uminnelege tider
Det er en fryd for øyet, så mange spennende oppskrifter… bla denne. nykvernet sort pepper. Legg tomatene i en liten ildfast form og drypp over en ss olivenolje
Det hender noen ganger jeg får telefon fra veninner som holder på å lage ei kake og står fast eller har gjort en feil og lurer på hva de skal gjøre videre
Eg likar å skjere bitane relativt små, då skal deiberre omtrent varmast i suppa før deierferdige. Suppa lagde eg på hummarfond som eg fann i butikken, men du kan gjerne koke kraft på rekeskal, om du har det
Det liker jeg. Men skal man virkelig kose seg, spiller ikke litt ekstra sukker noen rolle. Disse fondantene har jeg laget tusen ganger og gjestene er fortsatt like strålende fornøyde
Gazpacho erei klassisk spansk kald tomatsuppe som det finst mange variantar av. åtte porsjoner på ca. I daga har eg laga henne intenst raud, utan agurk og grøn paprika som ein ofte får i gazpacho
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.