Noen ganger settes livet på vent. Og noe skjer som endrer så mye. En unntakstilstand. Hos Pepperkverna har vinteren vært preget av sykdom og død i nær familie
En klassisk lys sjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Når det er snakk om bakverk til barn er det alltid denne kremen mitt smakspanel av søte små barn/tantebarn sverger til
19. 02. 2018. Annonse. Apetina. Hei,. Det blir en litt sunnere gulrotkake på denne mandagen. Dette er en lys og lett gulrotkake, som inneholder svært lite fett sammenlignet med andre gulrotkaker, både ved at det bare er en spiseskje olje i deigen og ved at ostekremen lages med Apetina Kremost Lett Naturell, som inneholder bare 4 % fett
Sjokoladekake er jo de fleste barns absolutte favoritt. Da jeg var liten bakte min mor ei fantastisk sjokoladekake i langpanne som hun smurte opp med glasur
Denne oppskriften gir 4 stk medium kakebunner eller 2 stk store kakebunner. Tykkelsen velger du selv, jeg bruker denne oppskriften om jeg skal lage marsipankaker med 3 eller 4 lag eller andre lagkaker
Hva skal du gjøre i helgen. Jeg skal gå lange turer og koke oksekraft. oksehaler til kraft. Kraft er et fundament i tradisjonell europeisk matkultur, og jeg vil gjerne slå et slag for kraftens kulinariske verdi på hjemmekjøkkenet, og også de helsemessige fordelene kraften har for fordøyelsen
Pepperkakefudge. Det er minst like godt som det høres ut som, kanskje enda bedre. Dette lagde jeg for første gang for noen år siden, og da mente familien at jeg burde begynne å selge dem på julemarked fordi de er så gode
Hva skal du gjøre i helgen. Jeg skal gå lange turer og koke oksekraft. oksehaler til kraft. Kraft er et fundament i tradisjonell europeisk matkultur, akkurat som dashi i Japan
En nydelig dessert som smaker som fløyel på tungen og med en klatt pikant ingefærkrem. Er du ikke så glad i ingefær, kan du servere sjokolademoussen med friske bær eller bare en kremklatt
Ja, det stemmer, jeg har faktisk tatt med en aldri så liten bloggpause. FORDI JEG OGSÅ HAR ETT LIV, men er nå klar for å ta dere med inn i livet mitt igjen
Husker dere at jeg startet på kostveilederstudiet for en stund tilbake. I dag fikk jeg svar på oppgavene mine, og sammen med hjemmeeksamen som jeg besto i slutten av april så har jeg bestått med glans
Jeg har virkelig noen spennende måneder i møte. For meg er det veldig viktig å hele tiden utvikle meg, følge med og sørge for at det jeg lærer bort til kundene mine er oppdatert og forskningsbasert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.