Hummer, også kalt »Havets kardinal», kan tilberedes og nytes på mange måter. Skal du koke hummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte
Kongekrabbe er også kjent under navnet kamtsjatkrabbe og russerkrabbe, og er en forholdsvis ny krabbeart i norske farvann og blir sett på som en delikatesse
Påsken nærmer seg med stormskritt og lammekjøtt er en selvfølge for mangen av oss i denne tiden. Norsk lam er en råvare i verdensklasse og kan tilberedes på mange forskjellige måter
Spe på med litt og litt kraft og la den koke underveis. Stek kyllingfileten på middels høy varme i 1 1/2-2 minutter på hver side. Stek kyllingfileten i stekeovn på 200 grader i 10-15 minutter
Siden påsken nærmer seg legger jeg ut enda en oppskrift med lam. en deilig potetpurè av mandelpoteter og et glass Italiensk Doppio Passo som er den perfekte match til påskelammet
Mitt påskelam er en seriøs og sjelden delikatesse, takket være spesielt gode råvarer. Norge er på verdenstoppen i lammekjøtt, tør jeg påstå, sammen med grekerne
Den er både salt, fet, søt og syrlig på en gang og passer som hand i hanske med norsk øl og snaps. Her er et forslag på solid norsk husmannskost med røkt og salta svineknoke
Nå har de kommet med høstnyheter, og her ser dere noen av dem. Skjær hamburgerbrød i to, smør bunnen med ketchup og sennep, legg på salatblader, kyllingburgeren, mangosalsa og litt majones
Jeg har plukket ut noen flere av mine favoritter i årets høstnyheter, de fleste er fra Röhnisch – og i år som i fjor har de antishake-tightser med ulike damenavn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.