I går delte jeg deres favoritter fra bloggens første år. Tomat- og valnøttsalat (Gavurdağ salatası). Alle disse er gjengangere på kjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året
Jeg hadde et visst håp om nominasjon som Årets nykommer, men at jeg også skulle blinominert som én av tre til Årets nisjeblogg – en kategori med knallhard konkurranse fra blant annet vegetar/veganblogger, diettblogger og helseblogger som er mye større enn Et kjøkkeniIstanbul – det må jeg få si var stort
For nye lesere til Et kjøkkeniIstanbul anbefaler jeg en titt på innleggene nedenfor, hvor jeg har samlet noen av de beste og mest populære innleggene fra bloggen
TidligereutgaveravDavidskjøkken. Bland alle ingrediensene og kjør med stavmikser. Nok en gang er det tilbaketil det italienskekjøkkenet og denne gangen er det pizza som står på menyen
TidligereutgaveravDavidskjøkken. Retten som jeg presenterer her er nok av nyere opprinnelse da en imiddelalderen styrte unna sopp som mat samt at poteten kom sjøveien fra Amerika
I første utgavevil jeg ta for meg den mest grunnleggende studentretten der ute, nemlig wok. Grønnsakene er frosne, for enkelhetens skyld, og av typen "coop"
Hvis du ikke har en matmølle (knivbollentilstavmikseren) kan du fint knuse kjeksen for hånd. Avkjøl. Kjør romtemperert smør, kjeks og litt kanel noen sekunder i en matmølle, til du har fått en smuldrete konsistens på kjeksen
Avkjøles på rist. Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigenvirkerlitt for klissetetil å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.