Søt ogsyrlig vårkake. fettfattig, sukkerfri og proteinrik. Dagens kake begynte som en ide om å lage muffins med bær, men endte tilslutt opp som en nydelig, fuktig, søt ogsyrlig kake
Her kan du ta bort eller legge til ingredienser som du vil, men sammensetningen av mango, chili, ingfær og lime gjør det til en herlig blanding av søtt, sterk ogsyrlig som passer perfekt til fisken
Ha oljen i en tykkbunnet kjele og varm opp til middels -> høy temperaur. Stek den så på middels -> høy temperatur i non-stick panne uten smør eller olje
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
- syltede jalepenos, styrken kan du jo bestemme selv. Vel, meksikanskogmeksikansk. Start med å kutte opp løk, chili, paprika, koriander og legg det til side
Visp godt, avkjøl og hell over mangopureén som allerede er avkjølt og har stått i kjøleskapet. Det er en veldig lettvint dessert og som smaker veldig godt
bland mel, smør, melis og salt i en bolle. Bland alle ingrediensene og etterhvert tilsett eggene. Når alt er ferdig blandet tar du og knar deigen 2 til 3 ganger med håndroten slik at den blir jevn. Deretter lar du den hvile i kjøleskapet 1-2 timer før bruk
Ninette Bahne, som pepper-kake-designer-damen heter, byr på oppskrift på pepperkakedeig for hus og store pepperkaker, og en knakende god beskrivelse med bilder om hvordan du lager pepperkakehuset
Det er muligens også den beste Tex-Mex retten jeg noensinne har smakt. Jeg tror, uten at jeg kan få det bekreftet, at den som så mye annet, er en Tex-Mex oppfinnelse fra USA
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.