Nå er det vel helst en uke i februar det står på som verst, med musikk, opptog, damer som samler bønnekjeder fra begeistrede menn ved å flashe puppenepågaten, soul food, alkohol og lettlivethet
Pass på at foie grasen din er kald når du gjør dette ellers faller den lettere ifra hverandre. Dere som følger meg på Instagram,heter Bakemester Snipp der også,vet at sopphøsten i spania har vært på topp i år
Ta en dagstur til Biot, se på glass og spis for eksempel foie gras-menyen her. Legg sausenpåen varm tallerken, sett påen brioche fylt med fersk andelever
I dag har det vært dessert til både lunsj og middag, får sjå om det frister til frokost i morgen også…Rabarbragraut gir gode minner fra varme sommere, barbeint i graset og kun ei lita regnskure som gikk over med en gang
Foie gras og andebryst overlater jeg til proffene a France. Andebryst og foie gras terrine. Vi måtte vite alt om August Escoffier, og vi lærte også fransk påskolen, forteller han
franske navnet foie gras, anbefales imidlertid ikke på grunn av det uetiske. Han sitter påen stor kunnskapsbank om tradisjonsmat, tradisjonelle tilberedningsmetoder og ikke minst forskningen tilknyttet både denne og andre dietter
Breiflabb surret i bellota-skinke, soppnudler, fois gras og ertepuré. Når byen i tillegg byr på rimelig mat i verdensklasse og strendene ikke er mer ennen halvtime unna med metro
Men til gjengjeld får man et pålegg som nesten kan konkurere med foie gras, gåselever. Kutt løk og hvitløk i fine biter og stek i godt smør i en stekepanne, Når løken er blitt blank, så har man i kylligngleveren og steker på middels varme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.