Jeg har virkelig falt pladask for havregryngrøt så no spiser jeg det både til frokost og kvelds. Tilkvelds har jeg litt større porsjon enn til frokost for da skal det faktisk holde hele natten
Mannen er ute, barna sover og jeg nyter roen og stillheten i eget selskap. ) Missforstå meg rett - jeg elsker når barna er våkne og mannen hjemme, men nyter også de stille øyeblikkene alene
På kvelden vil vi unngå altfor høye blodsukkerstigninger, og tilkvelds lagde jeg da en lavkarbo inspirert lappe røre, full i fiber og uten raske karbohydrater
I dag fikk jeg inspirasjon til middag fra Facebook siden til Linda Johansen. Har du litt ost, selleristang eller annet du vil smakstilsette med, hakk det fint og tilsett
Men nå er jeg tilbake. Jeg er så glad i marengsrullekake. Pisk eggehvitene til de begynner å skumme, ha så i sukker, litt og litt, til du har en fin og blank marengs
Vel hjemme ble det altså lapper tilkvelds, og de vi ikke spiste opp havnet i matboksen til Daniel. For en hektisk uke etterfulgt av bryllup og barnebursdag ble plutselig til en ny hektisk uke
Og morgenen etter er frokosten klar til å nytes. (Overnight oats kan selvfølgelig også nytes som lunsj/kveldsmat eller hva du nå enn måtte ønske - uansett er dette et sunt, vegetarisk og digg lite måltid)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.