Her er en veldig god marinadetil lam, som jeg ønsker å dele. For at smaken skal lettere trenge ned i kjøttet, lag flere snitt gjennom skinnet og noen mm ned i kjøttet, putt gjerne marinade under skinnet
Lekre grillstriper fra en deilig, syndig, mørk marinade som gjør koteletten til smakseventyrEn skikkelig digg marinade, spesialutviklet for nakkekoteletter og svinekoteletter
Sommeren er for kort til å ikke forsterke lykken med et flintstekmåltid med denne lekre marinaden. Saftig flintstek med asiatiskinspirert søt, deilig klissete marinade med et lite hint av styrke fra chilien
Denne marinaden har jeg fått som oppskrift av min gamle venn Ove. Han serverte oss for mange år siden en fantastisk middag med marinert biff, hjemmelaget potetstappe og grønnsaker
Her er oppskriften på en marinade som jeg bruker ofte, og særlig til svinekoteletter og flintstek. Kjøtt, kylling og fisk på grillen får bedre smak hvis du legger råvarene i marinade en stund før du skal grille, kjøttet blir også mørere
Følgende marinade er veldig god til dette. Det er svært forsurende på kroppen, og i tillegg så inneholder det blant annet hormoner, steroider, antibiotika og mikroformer
Her er en rask og grei marinadetil tofu med røkt smak. Legg blokken med tofu til "tørking", altså mellom kjøkkenpapir med noe tungt oppå så vannet trekker ut
Her får du oppskrift og forslag til både salatdressing og marinade. Jeg har brukt oppskriften på denne vanvittig gode thai sausen som basis til både salatdressing og marinering av kylling og laks
smak til med pepper. smak til med pepper. La kjøtt ligge i marinaden i ca 1 døgn. Vi marinerte i 3 timer, stekte dem i marinaden og brukte overskuddet til saus
Siden frukt er søt i seg selv er det unødvendig å tilføye sukker, men jeg har spandert litt honning i dag, sammen med den gode marinaden som frukten har fått ligge i noen timer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.