Form til boller med hjelp av en teskje/barneskje dyppet i kaldt vann. 100 g smør 2,5 dl melk 2 stk egg 2 ss sukker 0,25 ts salt 1 ts kardemomme 400 g hvetemel Slik gjør du detMelboller. Glatt til røren med en slikkepott, dekk med litt plast og la røren svelle 10-15 min
Grønnsaksuppen skal serveres først, medmelboller. I grønnsaksuppen skal det også være melboller. Man koker først store kjøttstykker av storfe i vann, sammen med litt krydder i ca
Sprø grønnsaker og mørt kyllingkjøtt servert med nudler. Maizena melet gir kyllingkjøttet en myk skorpe og gjør at kjøttet ikke blir tørt under steking
Denne er vi godt fornøyde med. Du kan evt ha i kyllingkjøtt, skinke, vannkastanjer etc. Det samme med bambusskudd purre i fine biter, ha alt i kokende buljong
La helst stå en times tid og server med bagetter. 600g reven kyllingkjøtt. 600g reven kyllingkjøtt. Pastasalat er supert å lage opp på forhånd, gjerne dagen før da den bare blir enda bedre
Har du rester av kjøttpålegg, kyllingkjøtt, tacokjøtt, gryterett osv. Spis dem som de er, til frokost, lunch og kvelds med pålegg, eller som tilbehør supper, salater og gryteretter
Nytes sammen med familien. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika
Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen tilsett kyllingkjøttet tilsett maisen Gi et oppkok Verdens beste suppe klar til servering Server gjerne med deilig nanbrød
Man kan lage Chop Suey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.