Neste gang skal jeg både være mer forsiktig med sukkeret og bruke litt mindre kulturmelk. For noen uker siden gjorde idErik og jeg en filmjobb på Universitetet i Nordland
Ha alt det tørre i, ha i melkenog tilslutt smeltet smør. Idag er der planleggingsdsg for skoler og barnehager, noe som innebærer fri for meg og guttene
Kaken er uten melkeprodukter, gluten, mel og sukker. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Hell kokosmelken over i en bolle og rør inn stevia, sukrin og vaniljeessens med en visp. Panna cotta er kjapp og enkel dessert å servere når du skal ha gjester eller hvis du vil unne deg noe godt til dessert
Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Er den hard, spe på med litt bløt/flytende kokosmelkog rør inn / visp lett for å gjøre den mykere, men pass på at den ikke blir for tynn, rør ut alle klumper
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Denne dressingen er så og si helt lik på smak som dressingen du kjøper i butikken,. Enkel å lage er den også, den består enkelt og greit av majones, ketchup og dill
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.