Her har dere en god og enkel oppskrift på glutenfrie rundstykker som kan justeres med forskjellige typer melk, smør og mel utifra eget ønske og allergier
Bare tanken på smørbukk og dumle er nok til å få tenna til å løpe i vann. Ha alle ingrediensene over i en tykkbunnet kjele og kok opp - jeg brukte jerngryta mi
Det er alltid like spennandes å eksprimentere litt, og iallefall når man bruker soya produkt istede for melkeprodukt, er det veldig spennandes å sjå om resultatet blir spiselig
I går tok vi en aldri så liten spontan avgjørelse og dro til dyreparken i Kristiansand. Jeg har så klart vært der noen ganger før, typisk midt på sommeren, typisk på litt småkalde og overskya dager
Utrolig koselig å samles for å lage noe sammen, snakke og slappe av litt i førjulstiden. Vi startet med sjokoladeboller og da Jannicke ikke tåler gluten og melk så ble de naturlig nok uten dette
Ha gjær og salt i en bolle. Tøm i varmt vann og rør ut gjæren. gyros og pitapizza. 1 time og 15 minutterAntall. Brødene heves så i 30 minutter og pensles med egg om det tåles. 1 time og
Ha alle ingrediensene i en gryte og sett på middels varme på komfyren. OPPSKRIFT MELKEFRIE KARAMELLER. La karamellene avkjøle og pakk bitene i plastfilm før du legger dem i en boks med lokk
Her skinner solen, og våren har endelig kommet. Mandler er også lette å få tak i å relativt rimelige. Mandler inneholder proteiner, fettsyrer, kalsium, magnesium, sink og vitamin E
Jeg elsker potetmos og har i det siste hatt dilla på en melkefri variant laget med havrefløte. Jeg foretrekker å lage potetmos fra grunnen av, men som lettvint løsning på late dager har jeg også bruk den nye potetstappe-posen fra frysedisken siden den kun inneholder kokte, fryste poteter og null humbug
Endelig har jeg funnet tid til å skrive et kjapt innlegg om det vi koste oss med i helgen (ovenfor ser du det som ble igjen selv om jeg sa jeg ville ha nok til et pent bloggbilde -grrrr
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.