Jeg laget krydderblandingen selv da jeg ikke fikk tak i ferdig. Za’tar består av flere ulike krydder, disse kan variere litt, her er min versjon. (Dersom du ikke får tak i sumak kan det erstattes med sitronsaft)
4 ts
sumak
4 ts
nigellafrø
4 ts
sesamfrø
2 ts
timian
2 ts
oregano
1/2 ts
salt
4 ss
olivenolje
Tabouleh
1/2 dl
bulgur
1/4-1/2 dl
sitronsaft (alt etter hvor syrlig du ønsker det)
1/2-3/4 dl
olivenolje (det skal være 1 dl sitronsaft og olje til sammen)
Men helgene kan den bringes fram, for da strekker tida til. Det begnner bli en stund siden jeg kjøpte slow cookeren vår nå, men det blir sjeldent jeg drar den fram, da jeg ikke liker å gå fra ting som står på strøm
Ingredients for 4 servings 5 chicken thighs salt, to taste pepper, to taste 1 teaspoon oregano 1 teaspoon rosemary 1 teaspoon thyme 6 cloves garlic 1 lemon 50 mL (¼ cup) water , to serve Chicken Gravy 1 chicken stock cube 1 tablespoon , with a little water
Utgangspunktet forutfordringen er et initiativ fra Storbritannia som heter CookforSyria, hvor instagrammeren Clerkenwell Boy har fått med seg store deler av Londons restaurantbransje på en månedslang kampanje
Slow cookeren har blitt testet flere ganger nå. Ha entrecote, poteter og gulrøtter i slow cookeren. Noen ganger med bra resultat, andre ganger med mindre bra
Syria er arnestaden for det gode kjøkkenet i aust-middelhavet. Finn deg ein syrisk ven, så vil du lære masse om dette, og bli kjent med dette folkeslaget som lever for å ete godt og saman med andre
Deretter var det å benke seg foran TV, United klinka til med seier overCity på Etihad, Yeahhhh, Liverpool tapte for Southampton, Jippppi, og Brann klarte uavgjort mot en av gullkandidatene i Bergen
Gleden var derfor stor da jeg fikk spørsmål om jeg ville teste en slow cooker av merket Crock-Pot. Og i dag har jeg endelig fått testet den for første gang
Tenkt at det måtte være perfekt for meg som for tiden lider av hjernetåke og manglende tidsbegrep. Jeg har lenge gått og siklet på slow cookere i diverse nettbutikker
Første gang man lager Madeleinekaker er det jo greit å ta utgangspunktet i en klassisk oppskrift, så frem med min rosa franske ”I know how to cook” – riktignok engelsk versjon som letter språkutfordringen noe da mine franskkunnskaper er svakere enn begrenset
Cook Time. Jeg har brukt Bake it easy formen. Cook Time. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Cook Time. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken. Cook Time. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Cook Time. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Cook Time. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Cook Time. Bland mel og bakepulver , sikt det over i eggedosisen Vend melet forsiktig inn i eggedosisen med rolige bevegelser,(bruk heller litt tid ) pass på at alt melet er blandet inn så du ikke får melkumper i kaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.