Etter eg lagde middagspai med grov bunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Mens bunnen steker begynner du på fyllet. Nå kan jeg lett som ingenting snu paien på hodet over på et stekebrett og deretter snu tilbake igjen over på et fat
Oppskriften er nesten helt lik denne oppskriften på havrerundstykker, som jeg har vist dere før. Jeg virkelig elsker helgefrokoster med nybakt brød eller rundstykker, godt pålegg og nytraktet kaffe
Som fyll brukte eg kjøtt og grønnsaker som eg hadde tilgjengelig i kjøleskapet - her er det berre å bruke fantasien og det man liker/har lyst på, alle slags typer kjøtt og grønnsaker kan brukes
Visp sammen egg, melk og krydder, hell over bunnen og avslutt gjerne med litt grønt på toppen. Virkelig kanongodt med fyldig søtpotetbunn, den slår lett alle mine tidligere oppskrifter påmiddagspai
Hjemme hos mamma stod det alltid en utgått surmelk i døren på kjøleskapet. For meg er det barndomsminner med mamma som hadde steketakke på terassen og stekte sveler til alle sammen
Torsdagsbrød er på menyen i dag. enkelt proteinbrød. Men uansett, nå har jeg egentlig bare byttet form på dem, lagt dem i en brødform for litt variasjon
Ha paideigen over på et bakstbord. Visp sammen egg, melk og fløte i en liten bolle eller skål. Paiformen min var dessverre alt for stor, og jeg greide ikke å lage middagspaien så høy som jeg ønsket
Og har testet mange ulike varianter (klikk på bilder for oppskrift). Jeg elsker iskaffe. Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikker HVER dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.