Black Magic er en av mine favorittkaker, og siden det knapt var noen innom bloggen den første tiden, vil jeg "relansere" denne oppskriften slik at flere kan få muligheten til å nyte denne mørke, myke og supergode kaka
Sjokolade og bringebær er en kanongod kombinasjon. Magi i en munnfull. Med norske bringebær i sommer lagde eg da en ny vri med bringebærkrem som fyll, og det var utrulig godt
Du kan godt bruke et par spiseskje med myse eller kjøpe ferdiglagde startkulturer for å få gjæringen i gang, men jeg liker best å bruke bare havsalt og la naturen gjøre sin magi
De ENESTE brødene jeg faktisk får høyere enn brødforma og som ikke smuler som et lite hel****. Jeg har alltid sett på brød og bollebakst som en sånn evig umulig greie som bare alle andre superflinke bakebloggere får til, men etter jeg lærte meg at å elte brød tar tid, og at salt er ganske viktig så har det iallefall gått litt bedre
Posted by bybondeliv in sunn og slank. Det er ingen jul uten noe søtt og godt . Stikkord86 sjokolade sunt, freia sjokolade, hjemmelaget kos, homemade, julekos, sunt og godt
Variasjon er stor her oppe, men det er skaper jo litt magiogså. Her i nord er været varierende om sommeren, spesielt juni kan ha dager som er kjempevarm og plutselig så kan du neste dag ha fyr i ovnen
Sammen lagde vi magi på kjøkkenet, Madammen og jeg. En deilig og fruktig pai som både er frisk og søt. Madammen er på rabarbrakjøret om dagen, og nå ville hun bake pai
I disse steile breddene fant vi også et hav av fantastiske markjordbær, som selvsagt måtte plukkes. Etter en uke ser man allerede hvordan vodkaen virker sin magi
Noe som passer til alt og som man absolutt ikke kan leve uten. Det du opplever nå er ren magi. Oppdager jeg at jeg har gått tom for majones, så blir jeg sittende i dyp, hikstende gråt ved kjøleskapet og be til Majonesguden
I skrivende øyeblikk har jeg faktisk allerede kommet meg på lesesalen, men før jeg tar frem biologiboka tenkte jeg komme med et middags-tips til dere som ikke aner hva dagens middag skal bestå av
Han har alltid vært småskeptisk når jeg entusiastisk og håpefullt har servert han mat fra østen. Når det er gjort, så skjer magien ved å tilsette måtids- kitet
Sakte men sikkert vil du se at magien oppstår, og det blir majones. Og etter å ha laget eggfri majones hjemme selv kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor butikkvariantene er så sære på smak og konsistens
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.