LofotenRøkt laks iskiver. Bland hvitløk, parmesan og crème fraîche og smak tilmed salt og pepper. Med en pakke Lofotenrøkt laks i kjøleskapet kan du toppe familiens kos med en sunn og velsmakende pizza
Denne sausen smaker fantastisktilrøktørret og laks. 2 ss lett crème fraîche. 1 ts dijon sennep. 1 ts honning. Rør alt sammen i en liten bolle, og la stå i ca 30 min så smakene får sette seg. 2 ss lett crème fraîche. 1 ts dijon sennep. 1 ts honning
Smak tilmed crème fraiche og litt krydder. I dag har vi kosa oss medrøktsvinekamtilmiddag. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
Serverte denne med kokte poteter, brokolli og lunkne hjemmebakte finefundstykker. Så skar jeg svinekammeniskiver, hadde de i en ildfast form, og la et godt lag medsjampingjongstuing mellom skivene
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller medhvitfisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHai hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsettlitt fløteSmak tilmedsitronsaft, salt og cayennepepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.