Fra Montpellier til Pot au feu i Albi. Første gangen jeg var full, var jeg visstnok tre år gammel. Ikke at jeg husker det selv, men jeg er blitt det fortalt
Fra Montpellier til Pot au feu i Albi. Rå merguez. Jeg elsker Merguez. Denne rare lille algeriske pølsa som ble utrolig populær i Frankrike en gang på femtitallet
Etter et korstog på 1300 tallet, så hadde munken og rektoren ved det medisinske fakultet i Montpellier, Arnaldo von Villanova med seg hjem kunsten å destillere vin samt lage urtemedisin
Fra Montpellier til Pot au feu i Albi. Copyright. rawpixel / 123RF Stock Photo. For meg er den perfekte sommerdagen, sol, hyggelig selskap, salat og vin
Fra Montpellier til Pot au feu i Albi. Fortsatt sitter julematen som et traktordekk rundt magen. Ikke nok med det, man er møkk lei all tung mat med fett og svor og alt annet som hører jula til
Fra Montpellier til Pot au feu i Albi. Et av de minst kjente vindistriktene i Frankrike er Jura. Med sine knapt 1 prosent av den franske vinproduksjonen, er det ikke de som dominerer verdens vinmarkeder
Dagen er tilminne om den hellige Rochus ( 1295-1327) fra Montpellier i Sør -Frankrike, som levde et fromt liv fordi han var født med et rødt kors på brystet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.