100 dager
,100 økter Men jeg er fremdeles motivert av dette og jeg anbefaler deg som sliter med motivasjonen å prøv å være med på denne challengen,evt lage din egen
Poenget med denne forvellingen var jo uansett at kålbladene skulle bli myke, og det fikset jeg. Fyllet i kålruletteneRør sammen kyllingkjøttdeig, philadelphiaost, persille, og krydre dette med muskat, salt og kvernet pepper
Jeg er ikke noe fan av sjokoladepålegg hver dag, på matpakker, turer osv, men så lenge man harnoen regler på det og barna vet om disse reglene er det så absolutt innafor
Kaken ble utrolig god, noe stønnelydene rundt bordetfortalte meg uten at det måtte utdypes mer. Dette er en oppskrift jeg har lånt fra Danmark, og rigget til slik jeg liker den
Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort. Disse brødene kan varieres i det uendelige med forskjellige melsorter,urter,oster,chili,paprika,tørket tomat eller hva det måtte være
Håper det smaker, i morgen tidlig. Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt du har lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
I helgen som var, hadde vi jo sommerfest for interiørbloggerne i United Bloggers. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Hvem har ikke opplevd det. Og isen er det jo bare å kaste. Bare for å oppdage at isen har fått "nåler". Rør godt sammen, og ha røren i en liten godt smurt brødform
Jeg skal ikke legge skjul på at vi er opptatt av kosthold og mat i familien, men det er på ingen måte noen fanatisk eller overdreven holdning, kun litt ekstra bevist når det kommer til ulike valg
) Så, ja, jeg har hatt altformye å gjøre i det siste. Jeg veit at flere lurer på hvor dethar blitt av meg i det siste, må jo si jeg blir litt smigret av å bli savnet
Har du noen og har lyst på, kan du ta det oppi. Denne salaten er en nær slektning av Cæsar og har vært en populær middagssalat for store og små i mange år
Denne har jeg brukt en del til tapas,smaker og nydelig som egen rett, med salat og brød til. Rensk dine egne reker,og smaksopplevelsen blir noe helt annet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.