Mors fiskegrateng
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Servert med yoghurt og senneps remulade
  • 3-4 dl kokt fisk uten skinn eller ben (evet ca 500 g rå fisk uten skinn og ben, se tips )
  • 1,5 dl ukokt makaroni
  • 1 sjalottløk
  •  
  • Gratengsaus
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • 1,75 ts salt
  • 1 krm hvit pepper
  • 1 krm revet muskatnøtt
  • 3 egg
  • strøkavring.
  •  
  • Yoghurt og senneps remulade
  • 3 ss fint hakket, sylteagurk
  • 1 ts hakkede, syltede kapers
  • 3 ss fint hakkede krydderurter - persille, purløk og kjørvel
  • 2 dl matyoghurt
  • 1-2 ss sennep
  • Sitronsaft
  • Salt , pepper, sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.