Vi bodde i en liten landsby mellom Nice og Cannes i Sør Frankrike, og oppe på torget lå det en liten restaurant som serverte en helt fantastisk Omelette Norvegienne
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
"Fløtekrumkaker" er tynne, sprø og lekre krumkaker. Krumkakene har mild og god vaniljesmak. Bland fløten lett sammen med sukker, vaniljesukker og mel til en tykk, klissete deig (fløten skal ikke piskes til krem)
En smilende Arne Hjeltnes, skilegendene Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang, og mange andre. På telefonen snakket han i hvert fall om ryper, ogsiden han er en gift mann, så var det sannsynligvis ikke damer han mente vi skulle jakte på
Å lage surdeigsbrød er litt omstendelig å komme inn i, men når man først skjønner seg på mating av starter og gir seg hen til melkesyrebakterienes forunderlige makt over deigen, så går det etterhvert av seg selv
Om du vil lese mer om dette anbefaler jeg bøker skrevet av Andreas Eenfeldt, Berit Nordstrand, Bjørn Ferry og generelt bøker gitt ut av «Lille Måne Forlag»
Pitabrød kan du selvfølgelig også lage selv, en fin oppskrift fra Bjørn Vidar finner du her. Ytrefilet av svin er svinekam renskåret for fett og ben, og er en av de møreste stykkene på grisen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.