50 minutter
senere var jeg fremme på jobb i vonde sko, og 15 000 skritt senere avsluttet jeg arbeidsdagen med en parkeringsbot på 600 kroner fordi Easypark
TIL SERVERINGChampignon eller annen soppRødløkRosenkålAspargesbønnerSmørSalt og pepperRødvinssjyEller prøv Tyttebærsirup med cognac fra Linnea Finnskogen
Sett til side og hent frem en ren skjærfjøl. Krydre bitene med salt og pepper. Ha litt mer olje i gryten og stek sopp og løk noen minutter, til løken er blank og myk og soppen har krympet en del
Kjør maskinen til mandlere en nokså fint malt. Jeg er så glad for å kunne si at min samboer er trygt plassert i stua igjen, og at det ikke var noe alvorlig galt denne gangen
Jeg salter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og legger tilslutt på lokket
Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
Jeg opplevde at dette var altfor lite, for deigen skal være relativt løs, så det er bare å spe til den har deigkonsistens men er litt mer klissete enn enkelt er å hanskes med
Skanken er faktisk ganske magisk når det kommer til kombinasjonen varme og tid. Alt som gjør skanken seig endrer seg og gjør at kjøttet blir mørt og rett og slett fantastisk på smak
Alt fra salatdressinger, marinader, supper, gryteretter og til ovnsbakte grønnsaker. Olivenolje har i årtusener vært den primære fettkilden i kostholdet til befolkninger som har blitt ansett som sunne og friske
Ikke rart hamp frø blir kalt for "moren til all mat". Hamp har i en årerekke vært brukt industrielt og blant annet til å lage møbler, tøystoff, papir, drivstoff og maling, men nå jeg vil veldig gjerne skrive litt om hampfrøene som supergfood
De forskjelliges smak gåraltså fra det godt gjærede og kraftig luktende og smakende, gjennom det mildere og mildt luktende og smakende, og til det salte eller det spekede
Lakris er ikke anbefalt for de med høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, alvorlige sykdommer i nyre, lever eller hjerte-karsystemet, eller for gravide eller ammende kvinner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.