Nårman våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen. Og min favoritt er oppskriften jeg fikk fra min kusine,på nettopp Sunnmøre
DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN. Først stikker jeg inn så mange hvitløkbåter(fedd) som jeg bare kan klare å plassere i låret
Men om man bruker røtter med litt mer smak som f. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Og det er faktisk ikke alltid like lett å la være å gi seg hen til disse lystene, så nårman ikke klarer å stå i mot så kan man like gjerne lage seg noe som er -litt- sunt
Kroppen trenger fett, og spesielt når du ønsker å få mindre fett. Fordi veldig mange spiser for mye karbohydrater i forhold til hva de trenger, og ofte kommer disse karbohydratene hovedsakling fra brød, poteter, knekkebrød og pasta
Så jeg ble kjempeglad når jeg fant oppskrift på en sunnere pasta bolognese. Det var også lett å lage. Stek kjøttdeigen sammen med hvitløk og ønsket mengde løk
) Perfekt avslutning på middagen eller på kvelden om man er lysten på noe søtt og godt, men ønsker noe som ikke inneholder for mange kalorier eller rett og slett en sunnere sjokoladeisvariant uten sukker
En bit, og du er hekta. I mangel på snø ute, prøver jeg å tenke kreativt her inne, hihi. Dette er vår favoritt og for å ha noe igjen til jul i det hele tatt måtte jeg vente helt til i dag med å lage de
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Rundt omkring sitter det mange som ikke kan strikke, som ikke har tid til å strikke eller som ikke prioriterer å strikke eller som rett og slett ikke klarer å strikke
Egentlig er de tradisjonelle metodene slik at når det gjelder kaker, skal vi bruke en gammeldags kjøttkvern og binde med potetmel, ognår vi lager annen type fiskemat, som pudding, skal vi bruke foodprocessor med kniver og binde med egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.