Når kjøttbollene er ferdige, og sausen har blitt fin, tykk og "sticky" rører du inn sitronsaft og sitronskall og strør du mer bladpersille over retten og serverer sammen couscous
Så kunne jo vi ha drøftet og diskutert littmeromkring dette. Så kunne jeg selvfølgelig ha bloggetlittom maten vi har spist, men i dag var den ganske traurig og trist, ikke noe spennende å servere mine vakre bloggegjester på, med grovbrød til frokost og superenkel middagsmat, som ligner på det jeg har snakket om mange ganger før
Juster evtentuelt med mer smør eller havregryn. Tilsett smør (mykt) og sirup, og rør deigen sammen til du har en fast, fuktig masse som kan formes til kuler
Ikke mine tynneste lefser,og smurningen burde nok vært pisket litt lengre. Både i full format, og en forminsket variant,en som passer når man våkner en søndag,og bare er så inn i hampen sugen på lefser
Tilbakemeldingene jeg har fått fra de fleste går på at det er mye mat, mat som metter lenge, gode alternativer til når man ønsker noe søtt, men at sukkersuget er borte
) Perfekt avslutning på middagen eller på kvelden om man er lysten på noe søtt og godt, men ønsker noe som ikke inneholder for mange kalorier eller rett og slett en sunnere sjokoladeisvariant uten sukker
En bit, og du er hekta. Det stemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen. Form til små boller som du ruller i kokos eller sjokoladestrøssel
Halvparten har allerede blitt til deilig søtpotetsuppe. Kommer på bloggen i morgen. Lørdag ettermiddag hang jeg over frysedisken på Meny og lurte på hva jeg kunne diske opp med til middag
Til og med i såkalte "non-stick" former. du skal bake kake, og tror du har smurt formen godt. Eller du stoler på at formen virkelig er non-stick som det står
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.