Ja og nårsolenendelig viser seg,da er livet herlig. Når du har tatt den ut av ovnen og satt den til kjøling,er den forsatt myk,rør litt i den mens den avkjøles,da får du små biter med nøttedigg
La den stå å heve så lenge du vil utover dagen og stek den når det passer deg. Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN. Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Disse amerikanske pannekakene er gode og også ganske sunne når man bruker grovere mel i. Denne oppskriften er opprinnelig fra , men jeg har laget den grovere og med spelt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.