I går leste jeg den nyeste utgaven av «Bake» her hjemme på kjøkkenbenken, og ble så inspirert av en av oppskriftene i bladet at jeg bestemte meg på flekken for å lage den
En kake som fort blir en favoritt. Oppskriften har jeg fra en fra Hjemmets oppskrifter. Da jeg var 14 år begynte jeg å samle på oppskriftskort kalt «Hjemmebakt»
Høsten melder snart sin ankomst, og eplene er på tur inn av døren. Da er det tid til å finne frem kakebøkene på jakt etter nye oppkrifter på den ultimate eplekaken
Terten lages i en rund form, 25 cm. Forvarm ovnen til 180 °C. Kjevle deigen ut mellom to lag plastfolie. Ta av det ene laget plastfolie og la det andre laget hjelpe deg når du skal ha deigen over i formen
Jeg elsker stekt løk, rødbeter og fetaost, så hva er bedre enn å kombinere disse. Dette var nydelig og selv barna, som ellers ikke vil ta i mat hvis de kan se løkbiter, spiste dette med god appetitt
Terteskall. 90 gram romtemperert smør50 gram sukkerbittelitt salt1 egg20 gram mandelmel150 gram hvetemelfrøene fra en vaniljestangRør sammen sukker og smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.