På side femten i gratisbladet deres står oppskriften på pasta med pepperlaks ogvalnøtter. Dette har jo blitt den single husmorbloggen, så da er målene anvist til oss enslige ( - og lykkelige bør jeg legge til)
Heisann, og god søndag til dere ❤ Håper dere har hatt en fin helg så lang, her i Oslo skinner solen så da får man bare komme seg ut å nyte den så lenge den varer
Ha så i det varme vannet og pisk i ca ett minutt til alt er blandet i en tynn røre. I en annen pisker du sammen egg, ricotta, olje og vanilje, og hell så dette over i bollen med det tørre
Bland sammen alle ingrediensene og kjør til en jevn røre med en stavmikser. Det er veldig viktig å bruke bakepapir, da dette trekker ut fuktigheten og gir deg crispy havremüsli, og ikke dvassne havregryn
Rist mandler ognøtter i en tørr, varm panne. La smør og honning smelte sammen i stekepannen. Ha i mandler ognøtter, og la det putre i 1-2 minutter til de er glaserte. 3/4 dl hasselnøtter. 1/2 dl valnøtter. 3/4 dl cashewnøtter
Bakte epler smaker godt med nøtter, rosiner og litt vaniljesaus. Denne deilige eplekaken bakes av gjærdeig og smaker kjempegodt lun med pisket krem til
På slutten av kvelden ble alt kostet opp, da ruslet vi ogtil neste bar, der var det masse locals, ingen nøtter på gulvet men noen nydelige hjemmefiksede nøtter med en asiatisk tvist
mai nærmer seg og det er ikke alltid lett å vite hva man skal servere. Kaken lages i en langpanne og pyntes med krem og ferske bær i det norske flaggets farger
Jeg laget en hel form, slik at jeg har til matpakker og middag / kvelds noen dager til. Grønnsaken er i tillegg kalorivennlig og inneholder godt med kostfiber, vitamin C og B, kalium og folat
Dryss på maldonsalt og smak til med nykvernet pepper. Med hvit mozzarella, røde tomater og grønn basilikum som representerer fargene i det italienske flagget, er dette en patriotisk salat som serveres over hele Italia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.